Nieuwbouw woningen

Nieuwbouw / Villabouw / Eengezinswoningen

Nieuwbouw

Samen maken wij uw droom waar!

Alle werken die wij uitvoeren, gebeuren in samenspraak met de bouwheer of architect. Zowel traditionele, rustieke of moderne nieuwbouwwoningen behoren tot de mogelijkheden. We bespreken samen met u alle mogelijke opties.

Heel wat mensen dromen van een eigen huis en op het ogenblik dat ze de stap zetten om een nieuwbouw te bouwen, wil men uiteraard dat alles perfect is. Wij bouwen uw nieuwbouw woning volgens uw wensen en staat u bij bij elke stap tijdens het bouwproces.

Villabouw

Droomt u al jaren van een prachtige villa? Het realiseren van uw droomvilla start bij Danny Konings. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van villa’s. Van renovatie tot nieuwbouw, van een tijdloos landhuis met authentieke materialen tot een hypermoderne patiowoning met maximale lichtinval: elk project komt tot stand met oog voor architectuur, materialen en omgeving.

Om dat te realiseren werken we exclusief samen met Belgische toparchitecten. Bovendien kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding door ons team, uw bouwpartner. We gidsen u met veel kennis en advies op maat doorheen uw bouwproject.

Eengezinswoningen

Danny konings gelooft heel sterk in een open en duidelijke communicatie. Wanneer we voor de aanvang der werken alles tot in de puntjes hebben overlopen en besproken, kunnen we samen uitkijken naar een zorgeloze start en een strakke planning zonder onvoorziene kosten, zonder dat er zaken vergeten zijn.

Door ons uitgebreid vast team van aannemers, kunnen we in dringende gevallen zorgen voor een snelle start van uw bouwproject.

Ontdek enkele van onze nieuwbouwprojecten

Heeft u vragen of opmerkingen?
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Menu